Powered By Blogger

суббота, января 21

Подарунки для вчителів


Початок Нового року, як правило, завжди пов’язаний з подарунками. Подарунки бувають різними. І кожен хто їх отримує, має різні мрії і прагнення.
 Цікаво, а про які подарунки мріють вчителі? Так як їх професія пронизує наскрізь все їх життя, то, мабуть, і подарунки для них найцінніші ті, які можуть принести користь у їх нелегкій роботі. Саме такі подарунки підготувала вчителям видавнича група преси для вчителів «Основа».
Епіграфом до серії науково-методичних журналів, яку видає «Основа», у 2012 році залишаються слова А. Дістервега «Навчаючи інших, теж навчаєшся». З'явилися у цих журналах нові цікаві рубрики, актуальна інформація щодо професійної компетентності вчителів, організації сучасного уроку, питань атестації педагогічних кадрів, написання та оформлення педагогами авторських розробок, розробки мультимедійних презентацій та багато іншого. У журналі «Педагогічна майстерня» почали друкуватися фрагменти праць класиків української (а, можливо, у наступних номерах, і зарубіжної) педагогічної думки. Зокрема, у 1-му номері за 2012 рік надруковано уривки з книги Василя Сухомлинського «Сто порад  вчителю». У цьому ж номері Ви знайдете і формулу вчительського щастя.
Особливо цінними у нових номерах журналів серії «Основа» є вкладки, які називається "Фаховий сервер". Наприклад, у журналі «Педагогічна майстерня» подано схему структури та організації навчального процесу в схемах і таблицях, а також таблицю «Урахування вчителем рівнів пізнавальної активності старшокласників». Журнал «Історія та правознавство» у вкладці  «Фаховий сервер» почав друкувати хронологічний довідник української історії, вкладка журналу «Початкове навчання та виховання» містить дидактичні картки з навчання грамоти у 1-му класі.
Скористатися даними «коштовностями» Ви можете, завітавши до читального залу бібліотеки імені Гончара. Будемо раді Вас бачити!



Комментариев нет:

Отправить комментарий