Powered By Blogger

суббота, мая 19

День науки у ЗОШ № 2

17 травня 2012 року бібліографічний відділ спільно з екологічним центром ХОУНБ імені О. Гончара провели для учнів Херсонської ЗОШ № 2 велике свято - День науки. Бібліотечний десант прибув до школи для того, щоб розповісти дітям про свято, присвячене науці.
Захід включав у себе проведення гри "ЩО? Де? Коли?", ігри для всіх дітей, у ході чого ми знайомили учнів з історією винаходів, показували їм цікаві відео про ті речі, якими користуємося щоденно і не задумуємося, як вони з`явилися.
Нам дуже сподобалися учні, які проявили неабияку активність, давали дуже правильні, змістовні відповіді.
 По закінченні свята всі учасники гри отримали грамоти та календарики від нашої бібліотеки. А керівництво школи подякувало нам за тісну співпрацю з ними, за величезне свято, яке ми влаштували для їхніх дітей. Содіваємося, що це свято не пройшло даремно. Крім позитивних емоцій, діти почерпнули для себе багато цікавого, корисного.
Можливо, ми змогли їм показати науку саме з цікавої, захоплюючої сторони. А також ми нагадали їм, що ХОУНБ імені О. Гончара у нашому місті є провідним осередком розвитку науки і завжди буде рада допомогти у даній справі.
До речі, ми обов`язково розмістимо на нашому сайті сценарій даного заходу, адже, як ми помітили під час підготовки, сценаріїв для проведення такого важливого свята як День науки, майже немає.
Грамоти чекають на переможців
Про різні науки розповідають 8-класниці
Жюрі конкурсу
На сцені - маленькі науковці

Граємося з вболівальниками
Юні учасники дорослої гри "Що? Де? Коли?"
Отримуємо нагороди

Команда переможців

Комментариев нет:

Отправить комментарий